Šeštadienio nuorodos

Nepaisant to, kad sirgau visą savaitę ir neskaičiau rss naujienų, tačiau radau labai mažai naujų įrašų lietuviškuose asmeninio tobulėjimo bloguose. Regis, kad dauguma lietuvių reguliarumu nepasižymi arba serga kaip ir aš 🙂

Bendravimo patarimai
Tai įrašas iš mano akimis vieno solidžiausių saviugdos blogų Lietuvoje – 20 patarimų pakelsiančių tavo bendravimą į neregėtas aukštumas. Na, dėl aukštumų galima ir pasiginčyti, tačiau patarimai tikrai teisingi ir verti dėmesio. Gerai, kad kažkas priminė kaip svarbu yra bendrauti. Dažnai yra svarbiau puoselėti santykius nei atlikti visus darbus.

Vidinė harmonija
Straipsnis apie tai, kad laimė yra vidinis pojūtis, o ne išorinių blizgučių tokių, kaip prabangus automobilis, turėjimas. Mes esame laimingi tiek, kiek esame laimingi viduje – trečiojo tūkstantmečio psichologija.

Noriu priminti, kad čia pateikiamų nuorodų tikslas yra surasti, kas geriausia buvo paskelbta per savaitę. Bei, kad blogų, kurių rss naujienas prenumeruoju tik daugės.

Share
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest
7 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Ruvi

Smagu, kad pasirodė įdomu, Povilai. Ir labai džiaugiuosi, kad pagavai pagrindinę mintį, nes jau atrodė, kad labai painiai parašiau, daug kas nesuprato.
Džiaugiuosi ir dėkui 🙂

Paulius

Sveikas Povilai, dziaugiuosi atrades tavo bloga, ikveptas tavim keiciu ir savo gyvenima. Gal galetum kur nukopijuot ar atsiust i pasta tuos 20 patarimu , nes ikeltas psl nebegalioja. Jei ir neberasi ar neturesi laiko tam tai nieko tokio 🙂 tesk savo bloga, nesustok

Vycka

Liūdna, bet linkas nebeveikia :/

Paulius
7
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x