Knyga. Suviliok moterį – Eidminas Zaksas

Knyga Suviliok Moterį Eidminas Zaksas

Knyga Suviliok Moterį. Autorius Eidminas Zaksas

Kas tai per knyga?

Knygos tokiu pavadinimu paprastai man sukeldavo kreivą šypsnį. Prieš skaitydamas, įsitikinau, kad tai ne eilinis triukų rinkinys.

Sužinosite ne tik apie moteris, bet apie santykius, bendravimą, asmeninį tobulėjimą, ką reiškia būti tikru vyru, kaip rengtis ir dar daug visko. Kad tai ne tuščia teorija, patvirtina pati knygos pradžia.

Skaitant padėkas, tampa akivaizdu, kad patarimai buvo praktiškai išbandyti ne kartą ir ne du. Gera pradžia. Tada seka šioks toks nusivylimas dėl gramatikos ir skyrybos klaidų, kurios stebuklingai išnyksta po maždaug 30-to puslapio.

Knygos dėstymas

Tekstas sklandus, įsimintinas, puikiai iliustruojantis norimas perteikti idėjas. Autorius nežada, to kas neįmanoma, pvz., kad perskaitę knygą, staiga, tapsite ekspertais. Norint darbo vaisių, reikia dirbti.

Įstrigo autoriaus analitinis požiūris, pvz., kaip apskaičiavo, kad reikia užkalbinti apie 1600 merginų, kad surasti tą „vienintelę“.

Autorius žodžio kišenėj neieško, keletas perliukų:

  • „Su moterimi bendraudamas logiškai, kerpi judviejų santykius jungiančią virvę.“ „Remdamasis logika įrodyk, kad esi teisus, ir moteris remdamasi emocijomis parodys, kad prarado susidomėjimą tavimi.“
  • „Jei turi įprotį pradėti sakinį žodžiu „ne“, turi būti labai dėkingas už tai, ką dabar tau pasakysiu: tu užknisi.“
  • „Atrask hobį, kuris leistų bendrauti su žmonėmis. Tikiuosi supranti, jog tai negali būti „Counter Strike“ fanų grupė.“
  • „O, mano mieloji Deive, aš padaryčiau bet ką, kad tik gaučiau lašelį tavo dėmesio. Vidury nakties atvažiuočiau, iškelčiau katiną iš medžio, jei pasirodytų, kad tavo katinui medyje patiko, vėl atgal jį ten įkelčiau ir padėkočiau, kad leidai man tai padaryti.“

Privalumai

  • Apstu informacijos apie moterų viliojimą, pavyzdžių, pokalbio temų, atsikirtimų ir viso kito, ko tik gali prireikti.
  • Patarimai apimantys kur kas daugiau nei moterų viliojimas. Tinka kiekvienam žmogui, kuris nori tobulėti.
  • Šmaikšti, priverčianti garsiai kvatoti.

Trūkumai

  • Tik vieną smulkmeną tesugalvoju: pirmuosiuose 30 puslapių esančios skyrybos ir gramatikos klaidos.

Išvada

Esu įsitikinęs, kad kiekvienas vos perskaitęs knygą, jau galės pritaikyti bent kažką, ką joje rado. Jei imsis dirbti šioje srityje, tuomet užtikrintai pasieks žadamus rezultatus.

Galutinis įvertinimas 10

Share
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest
2 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

[…] P.S. Štai kaip apie knygą „SUVILIOK MOTERĮ“ atsiliepė asmeninio tobulėjimo blogeris Povilas Panavas apžvalga. […]

2
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x