Šeštadienio nuorodos

Alkoholio atsikratymas ir žalia

Štai nuoroda, kurioje pasirinktas kitoks kovos su narkotikais būdas nei nesenas mano įrašas – įrodyti, kad būdami blaivininkai gaunate, o ne prarandate. Be to, pasakojama remiantis pagiringa praeitimi – „Apsisprendimui palengvinti“. Ačiū už nuorodą grumlinui.

Be to, dar į rankas pateko puikus straipsnis, kuriame, remiantis mokslininkų tyrinėjimais, sulaužomas mitas – jog, „Mažos alkoholio dozės nekenkia“.

Smagumėlis

Nepaisant to, kad įrašas jau senokas, tačiau peržiūrėjau jį visai neseniai. Įspūdingos „Tracy Lee Stum iliuzijos ant asfalto“. Gražumėlis 🙂

Share
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest
5 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
NePo

Visai nesenai mokslininkai paskelbė naują tyrimą, kuriame sako, jog žmonės, kurie negeria gyvena trumpiausiai 🙂 Tie, kurie geria po nedaug gyvena ilgiausiai. O beviltiški alkoholikai sugeba išgyventi ilgiau už tuos, kurie negeria 🙂

tinginius

Na vat paadvokatausiu alkoholikų pusę. Na gerai gerai ne alkoholikų, tik truputį išgeriančių…

Alkoholis gali padėti pareguliuoti spaudimą, gal ir ne pats tinkamiausias vaistas, bet vis tik gali. Pavyzdžiui netgi pridavus kraujo vieną kartą daktarė prasitarė, kad galima išgerti truputėlį raudono vyno. Grynai spaudimui susitvarkyti.

Ir čia tik vienas pavyzdys kurį žinau aš, informatikas. Tikrai netikiu, kad nėra daugiau. Aš nesakau, kad dabar pulkit visi ir gerkit, bet nemanau, kad reikia linki ir į kitą kraštutinumą.

P.S. Esu dažniau negeriantis negu geriantis. Man nėra problemų negerti nei lašo kelis mėnesius, bet tik saku nepulkim į kraštutinumus – jie nepriveda prie nieko gero.

paskolos

Niekada nezadu atsisakyt alkoholio ir jo padariniu.

5
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x