Kuo gyvena autorius ir puslapio naujienos

14805037031_bcaf366c08_zMetai gyvenimo Londone

2014-09-12 sueina metai, kaip gyvenu čia. Pagalvojus apie pradžią, kiek daug nežinota, kiek iššūkių laukė, apima nostalgija. Kiek daug visko pasikeitė per metus. Tačiau kartu gyvenimas teka ta pačia vaga.

Kaip sakiau prieš važiuojant prieš kelionę, taip sakau dabar: pagyventi užsienyje bent kurį laiką tikrai būtina. Tai ne tas pats, kas nuskristi savaitei į Turkiją atostogų.

Blogo paminėjimai svetur

Birželio gale sužinojau, kad mano interviu pateko į alfa.lt. Straipsnis vasario mėnesio, bet net po laiko smagu sužinoti.

Visai neseniai patekau į „debesyliškiausių“ blogų sąrašą. Manau verta visiems nueiti čia ir permesti akimis sąrašą – rasite vertingų puslapių.

Pagaliau blogas yra facebook’e

Turbūt sėdu į nuvažiuojantį traukinį, tačiau nuo šiol galite spausti Like esantį dešinėje. Facebook’e nuolat gausite pranešimus apie naujus straipsnius ir galbūt trumpus pasisakymus, kurie netelpa į straipsnio rėmus.

Kokių straipsnių laukti?

Apie finansinę nepriklausomybę galvojau jau labai seniai. Dar studentas būdamas galvojau, kaip būtų smagu turėti 300 000 Lt sąskaitoj, gauti 10% palūkanas bei iš to gyventi. Tikrai būtų puikus gyvenimas.

Visad mano darbai ir tikslai sukosi apie tai. Tai naują idėją išmėginti, tai investuoti, tai prisijungti prie verslo kaip partneris. Įsigyti butą nuomai, sukaupti didelę sumą pinigų ir t.t.

Per paskutines šios vasaros atostogas atradau piniguotą ūsuotąjį. Pradėjau siurbti informaciją. Virš mano galvos užsidegė ryškį, ne šiaip kokia, bet LED lemputė 😉 Jis padarė tai, ko siekiu, pasinaudodamas tokiom pat priemonėm, kurias turiu. Tad artimiausiu metu tikiuosi rašyti apie finansinę nepriklausomybę, t.y., pinigų uždirbimas, taupymas, gyvenimo stilius, kai pabėgi iš vartotojiškumo liūno, investavimas ir pan.

Share
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest
1 Komentuoti
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
1
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x