Knyga. Taikinys – Deividas Baldačis

Knyga. The Target - David Baldacci. Taikinys - Deividas Baldačis. Atsiliepimai, apžvalga.

Knygos The Target – David Baldacci apžvalga

Tai trečioji „Robie Will“ serijos knyga (angl. The Target). Prieš tai buvau skaitęs antrąją (angl. The Hit).

Knygos struktūra bei įtraukimas į siužetą tokio paties lygio kaip praeitos dalies. Įdomu skaityti. Pati pradžia knygos skystoka, nes pagrindinių veikėjų elgesys šiek tiek prasilenkia su jų pieštu psichologiniu portretu. Mano supratimu, turėjo kitaip elgtis herojai.

Tačiau knyga sugeba išlaikyti dėmesį ir kuo toliau, tuo darosi įdomesnė.

Sunkoka aprašyti grožinės literatūros fantastinę knygą, neatskleidžiant detalių. Veiksmo užtenka, pabaiga patiko, istorija išlaiko skaitytojo dėmesį.

Darausi vis didesnis kritikas, tad kaskart norisi skaityti kažką geresnio ir geresnio. Tad knyga patiko, bet skirti aukšto įvertinimo neišeina. Tiesiog, trūksta kažko, kas išskirtų ją iš minios. Šiais laikais yra daug gerų autorių. Deivid Baldacci tikrai vienas iš jų. Tačiau tai nėra kažkuo ypatingas tekstas.

Jei norite kažko lengvo, kas sudomina ir maloniai atpalaiduoja, geras skaitinys.

Apie autorių: italų kilmės, baigė teisės universitetą ir kurį laiką dirbo pagal specialybę. Laisvalaikiu rašė, tą darė jau nuo mažens, kai mama įdavė jam pirmąją užrašų knygutę.

Per karjerą parašė daug populiarių knygų (angl. bestseller). Išpopuliarėjo su knyga Absoliuti valdžia (angl. Absolute Power). Pagal ją buvo pastatytas filmas, kuriame vaidino Clint Eastwood.

Galutinis vertinimas: 8

Share
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x