Knyga. Jūsų pasąmonės galia – Joseph Murphy

 

Jūsų pasąmonės galia Joseph Murphy knyga

Jūsų pasąmonės galia Joseph Murphy knyga

Pavadinimas ir pirmieji puslapiai nuteikia pasakojimui apie traukos dėsnį (angl. law of attraction), būtent apie tai ši knyga.

Teigiama, kad pasinaudodami sąmone, galime valdyti pasąmonę. Tuo tarpu pasąmonė yra tokia galinga, kad gali duoti viską, apie ką svajojame. Tereikia tinkamai save nuteikti ar įtikinti ir turėsite viską.

Gausu įvairių istorijų, pradedant paskutinės stadijos vėžio išgydimu ir baigiant scenos baimės įveikimu.

Nustebau, kad knyga apima praktiškai visas asmeninio tobulėjimo sritis. Štai keletas skyrių pavadinimų:

  • Praktinio gydymo įtaiga metodai;
  • Kaip pasąmonė gali padėti praturtėti;
  • Pasąmonė ir santuokos problemos;
  • ….

Jei kažkiek tikite tokiais dalykais, tuomet jums patiks ši knyga. Kitu atveju, knygą skaitysite su nuolatine skeptiškumo išraiška veide. Tačiau „sveika“ į dalykus pažvelgti kitu kampu.

Privalumai:

  1. Paima gyvenimą nuo a iki z.
  2. Daugybė pavyzdžių.
  3. Nuteikia optimistiškai.

Trūkumai:

  1. Įpusėjus knygą pasidaro nuobodu, nes atsiranda kartojimosi įspūdis. Taip yra todėl, kad pasąmonės galių taikymo metodų yra mažai. Tuo tarpu jie naudojami kiekviename pavyzdyje.
  2. Sunku tikėti tuo, kas rašoma, jei geriausia jūsų draugė yra logika.

Galutinis įvertinimas: 7.

Share
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest
14 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
mano aplinkoje

Aš kai perskaičiau, patikėjau ir mano norai pildosi. Tos knygos informacija dar galima sustiprinti kvantinės fizikos teorijomis ir tada net tas, kuris turi logiką patikės 😉

ugnele

skaiciau sita knyga, ji man beproto padejo, pildosi visi mano norai, tereikia tik isisamoninti tai kas rasoma! tikras stebuklas !

Iunee

si knyga man labai patiko, patariu perskaityti. Prajuokino autoriaus nurodyti trukumai, matyt pakankamai neisigilino i knyga 🙂

INGA

perskaiciusi sia knyga ,mano gyvenimas pasikeite ,as tikiu tuo ir man tai pyldosi

Ruth

Na, sita knyga kazkada mane lydejo kaip biblija, kiekviena karta pasiemu ja kaip nauja ir skaitau naujai, nes po kruvos tokiu temu knygu perskaitytu, po gyvenimo ivykiu ir suvokimu pradedi zvelgti i kiekviena sakini daug prasmingiau, nes jis prisitaiko prie tavo situacijos:)

zulija

Si knyga pragulejo metus laiko,buvau visai beviltiskoje padetyje,galima sakyti duobej,tuo tarpu tik viena akim pavartinejau ir pagalvojau skeptiskai: ai kaip ir kiekvienas autorius nori tuom uzsidirbti duonos.Vat tik neseniai ja paemiau i rankas atsirinkau tai kas tiko mano situacijai ir pradejau dirbti su savimi taikyti savitaiga ir varyti lauk destruktyvias mintis,is pradziu sunku buvo bejokio tikejimo kartojau,veliau jau pradejau tiketi tuo ka ispazistu,po menesio atsigavau,pradejau sypsotis,sportuoti,labiau pasitiketi savimi ir pagaliau nustoti kaltinti kitus.Draugai,artimieji pastebejo mano pokycius,maziau imu i galva kas ka pasako.Zodziu linkiu sia knyga isigyti ir dirbti su savimi!:)

Barbarita

Labai sunkiu gyvenimo metu ji man tikrai padėjo, bet po kurio laiko nustojau naudotis joje pateiktais patarimais.. o gaila:) vėl skaitysiu iš naujo, žinau daugeliui žmonių gyvenimas pasikeitė į gerą.

Ema

siuo metu skaitau sita knyga ir bandau sau padeti,nes man atibodo tos mano problemos del vaikinu. as tikiuosi taip ir bus as ismoksiu sitos metodikos. suprantu tiek kad reikia daug ir nuosirdziai dirbti su savo mintimis ir jokiui blogu minciu neissiliesti ir labai tuom tiketi. atrodo kaip to ismokstma galima pasiekti viska. man pavyks ir as gausiu viska ka noriu.

Nuomonė apie...

Manau, kad aš taip pat galiu pasidalinti šiokia tokia patirtimi, susijusia su knyga „Jūsų pasąmonės galia”. Ją nusipirkau ieškodamas kažko įkvepiančio, mat turėjau tikslų, kuriems reikėjo pasiryžimo. Iš pradžių pasirodė keista, kad bandoma pasakoti lyg ir apie maldas, tačiau puslapis po puslapio požiūris kito. Apskritai pats rašymo stilius labai įtaigus, nesunkiai skaitomi skyriai.
Veikalas pakeitė požiūrį (gal derėtų sakyti, jog praplėtė). Priartėjo ir suprantamos tapo kai kurios iki tol miglotos buvusios arba nedominusios sąvokos.
Galbūt skaitydamas nejaučiau skeptiškumo todėl, kad pateiktos mintys nesikirto su besivystančiu mano supratimu. Be to, juk ir realiame gyvenime knibždėte knibžda pavyzdžių, kuriuos žmonės įpratę laikyti sutapimais arba prietarų veikimu.
Žinoma, kad pati knyga tikslų už skaitytoją nepasieks. Visgi pasąmonės (man patinkantis pavadinimas – Begalinis Protas) galią išbandžiau praktiškai. Tuos pačius žodžių junginius kartodavau kiekvieną vakarą atsigulęs į lovą (kartais ir dieną sportuodamas). Galiu pasakyti, kad nuo to jaučiausi žymiai geriau. Na, o dabar pateiksiu porą rimtų pavyzdžių. Pagalvojau, kad darbai, taip sakant, prie pabaigos, naujų lyg ir nebuvo, tad bekartodamas įtaigią frazę naktį sulaukiau žinutės, nulėmusios tolimesnę veiklą. Daugiau nepasakosiu, nes ir taip daug prirašiau, tad dabar – antras pavyzdys. Žinojau, kad rytojus bus kupinas darbų, todėl užstačiau žadintuvą, o, žinodamas, kad reikia greitai viską atlikti, kartojau labai įtaigiai, kažką tokio, kad padarysiu, kad atsikelsiu tokią ir tokią valandą. Ir ką jūs galvojat? Pabudau anksti, pažiūrėjau telefone į laikrodį ir buvau pakerėtas pasąmonės galios – lygiai lygiai toks laikas, kaip įsitikinau. Žadintuvą buvau užstatęs kiek vėlesniam laikui, tačiau proto pastangomis galėjau atsikelti tada, kada reikėjo.
Yra ir dar vienas geras pavyzdys, tačiau jau nebepasakosiu, nes bus itin ilgas komentaras, o tik užsiminsiu, kad jis susijęs su įvykdyta veikla ir dideliu pirkiniu.
Šiuo metu esu labai užsiėmęs, seniai rimtai savęs „neįtaigavau”. Vis dėlto žinau, kad egzistuoja tai, ką galima vadinti neblėstančiu visų tikslų, norų gėrybių šaltiniu.
Beje, skaičiau ir dar vieną J. Murphy knygą – „Kaip pasitelkus pasąmonės galias įgyti turtų ir sėkmės”. Galiu pasakyti, kad skaičiau ilgiau, bet apskritai tai irgi naudingas leidinys.
Reikia tik atrasti savo metodiką, kad dedant per mažai pastangų neužplauktų skepticizmas. 🙂

Asta

Sveiki,
As neseniai pradejau skaityti sia knyga del sergancio vaiko, laukiu didziuliu pasikeitimu, as tuom tikiu! Visiems sekmes ir minciu issipildymo!!

liusia

noriu pirkti sia knyga.Kokios salygos, pristatymo kaina, budas
8-601-19779

la

Perskaičiau knygą,patiko. Kol kas nesipildo mano norai,nors kartoju tas pačias frazes.nesuprantu kodėl esipildo.

14
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x